Középidős vetélés után, lelkiekben hogyan jutottál el oda, hogy merjél gyermeket vállalni? Mennyi idővel később próbálkoztál?
Számomra lelkiekben nem probléma, hogy belevágjunk egy új babaprojektbe. Orvosi ajánlás szerint januárban már nyugodt szívvel próbálkozhatunk.
Én egyke vagyok, mindig is szerettem volna testvért de a szüleim másképp látták. Jelenleg számomra nagyon megterhelő az egykeségem. Én viszont szeretnék egy tesót a kétéves fiamnak.
Ha össze is jön szerintem félidőig nem fogom magam beleélni.
Én végighordott terhesség után veszítetem el a babámat. Fél év múlva kezdtünk próbálkozni. Még nem sikerült. Bár úgy érzem viszonylag egész lélekkel túléltük a veszteséget, a teherbeesés nehézségei miatt most mégis fel fogok keresni egy pszichológust.
Sajnálom, hogy elvesztettétek a babát. Ha már néha bőgés nélkül is tudsz beszélni róla, és nem szorongsz egy újabb terhesség gondolatától, akkor vágjatok bele!
Szia! Tavaly januarban 25 hetesen koraszultem, es elvesztettem a babamat. Augusztusban 7 hetesen veteltem el ikrekkel. Engem nagyon padlora kuldott. Tudtam, hogy csak egy kisbaba tud kigyogyitani a depibol, igy rogton probalkoztunk.
Kiderult, hogy gyenge a mehszaj, konnyen kinyilik.
Az orvos kozolte, hogy gyenge mehszajjal nagy a valoszinuseg a vetelesre az elso trimeszterben, es varrni nem varrnak ilyen koran.
Hala Istennek egybol osszejott harmadszorra. Az elso trimesztert szinte vegigfekudtem egy hatalmas hematoma miatt. 14 hetesen szivodott fel. 17 hetesen nyini kezdtem es osszevarrtak. Utana 11 hetig szigoru fekves. Agyban mosdattak, agytalaztak. Utana mar enni, vecezni, furodni kimehettem. A 33. heten visszatartottak a szulest. Vegul 37+1 hetre szultem. 2 honapos, es most a masik szobaban durmol. Vegigparaztam a terhesseget, de megerte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!