Vetélés után 2 héttel kaptam időpontot?
Sziasztok
Volt egy itthon vetélésem ami szépen lezajlott 4 napja.
Nincsenek panaszaim. Vérzésem még van, de már az is sokkal kevesebb. Van mikor rózsaszínes van hogy elég sötét barna, nem tudom ennek van e jelentősége.
Külföldön élek és van egy magyar fogadott nőgyógyászom aki a 2 héttel későbbre 16.ára adott nekem időpontot. Azt mondta ha nincs erős vérzésem és lázam elég akkor mennem, hátha addigra elmúlik ez a kis vérzésem is.
A kérdésem az lenne, hogy nem lesz baj, hogy csak 2 hét múlva kell mennem?
Vagy ez így normális?
Első babám lett volna, sajna teljesen tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
Nincs panaszok, sem erős vérzésem vagy lázam. Néha enyhe görcseim vannak, vagy émelygés, de gondolom ez még természetes.
Szerintem nem lesz baj. Te legalább kaptál időpontot...
Igaz nekem művi befejezés volt csütörtökön, pont 1 hete. Azt mondták, ha lázam van, vagy erős vérzés, vagy darabos vérzés, akkor menjek vissza. Szombaton hüvelykujjamnyi darabkák potyogtak belőlem, 38,2 volt a lázam. Mentem a kórházba, nagyon megijedtem. Majd hazazavartak, mert biztos covidos vagyok, azért van lázam. Menjek majd a 6hetes kontrollra, ott majd megnéznek. Telefonon kerni akartam időpontot, mahd közölték nem lesz kontroll, mert nincs rá kapacitásuk. Csak és kizárólag a terhesekkel foglalkoznak, a többi ráér... megyei, egyetemi oktató kórház...
Azt már le sem írom, ahogy a műtét napján bántak velem. Egyszerűen borzalmas, megalázó, vérlázító...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!