Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mesélnétek ki hogy élte át,...

Mesélnétek ki hogy élte át, mi volt utána?

Figyelt kérdés

Jövő csütörtökre misseb ab-ra írtak ki. 8hetes lennék, de csak üres petezsák van, az sem a megfelelő ütemben fejlődik.

Semmit nem mondott az orvos, csak annyit, hogy altatnak. Reggel 7re kell bemennem lejelentkezni.

Ki hogy élte ezt meg, illetve utána mi volt? Mennyi idő volt a felépülés, fájt-e, mennyi vérzés volt, mennsit kellett a kórházban maradni?

Minden érdekelne.

2020. okt. 21. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. Nekem szeptemberen volt műtét, úgyszintén üres petezsák miatt. Minden műtét másmilyen, idén volt már egy ilyen műtétem azért írom, és másmilyen volt a kettő. De azért leírom nálam, hogy volt most szeptemberben. Reggel be kell menni éhgyomorra. Felveszik az adataid, lesz egy űrlap (magzat halálozási űrlap a neve) amiről jó ha tudsz. Nálam amikor ezt elsőnél elém rakták el kezdtem zokogni. Jó lett volna tudni azért írom. Utána felrakják a lamináriát, majd a kanült berakják. Nekem ez 9 küröl volt, és dél körül a műtét. Elaltatnak, majd visszatolnak. Fél3-kor mehettem haza. Vérzés tisztasági volt kevés 2,5 héten keresztül. Hasam alja kb 1 hétig fájt. Első alkalomnál ennél több vérzés volt, de kevesebb mint egy menstruáció, de akkor nem fájt a hasam alja. Akkor kell kórházba rohanni ha ömlik a vér, vagy ha lázad van. Igyekeztem részletesen leírni, de ha van még kérdésed írj nyugodtan. Kitartást, és jobbulást!
2020. okt. 21. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!