Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után kinek mikor...

Missed ab után kinek mikor ürült ki teljesen a hcg vagy mikor tesztelt teljesen negatívat?

Figyelt kérdés
11 hetesen műtöttek, műtét után 5 héttel még pozitívat teszteltem. Mikorra ürül ki teljesen?

2020. okt. 12. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát így sajnos én se merném bele élni magam. Mikor tudsz dokihoz menni? Szerintem menj el minél hamarabb, mert ha baba van a dologban(drukkolok nagyon, hogy az legyen) akkor lehet ad a doki valami gyógyszert ami segít meg tartani a terhességet.
2020. okt. 15. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia. Miujsag? Hogy vagy? Kiderűlt azóta, hogy új baba van e a dologban?
2020. okt. 20. 12:20
 13/17 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm a kérdésed :)

Hcg teszt azóta is halvány pozitív sajnos, vérzés sehol :( Valószínű jövőhét szerdán jutok el a dokihoz.

2020. okt. 20. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok neked, hogy ezúttal sikerrel járj, és gondtalan terhességed legyen. Majd írj kérlek, ha tudsz már valamit. Izgulok érted, és sokszor eszembe jutsz, így ismeretlenül is.
2020. okt. 20. 23:39
 15/17 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy! :)

21-én végre megjött a mensim, örülök neki, mert ezután teljesen belevághatunk a babaprojektbe és egy új hónap van előttünk új lehetőségekkel! :)

2020. okt. 25. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:
:( reméltem, hogy új baba... Sok sikert, gyors teherbeesest, problémamentes terhesseget és könnyű szülést!!!
2020. okt. 26. 07:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Kitartást kívánok neked, és igen maradj mindig pozitív. Azt mondják a kuret után az első 6 hónapban nagyobb az esély a terhességet, és arra is hogy egészséges baba szülessen. Sok sikert erőt és kitartást kívánok neked. Majd azért ha eszedbe jut írj, ha esetleg sikerül, ezzel biztat a minket is. Nekem 3 hete volt a műtét remélem hamarosan nekem is megjon majd. Tegnap óta erős szurkálás érzek jobb oldalt és kicsit érzékeny is a hasam. Lehet most volt ovum. Legalábbis olyan érzés ez az erős szurkálás.
2020. okt. 26. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!