Művi vétélés, abortusz, missed ab után, kinek mikor sikerült teherbe esnie?
Sziasztok! Nagyon szerettük volna a babát. Sose gondoltam, hogy ez velünk megtörténhet. A 12.heti vizsgálaton ért a sokk.. Magas tarkóredő, ödémás az egész teste a babának emiatt egyből genetikushoz küldtek minket, méhlepény biopsziát végeztek és 1 hét múlva megkaptuk a választ, hogy edward szindróma. És olyan súlyos, hogy nem marad életben születésig és záros határidőn belül el fog halni. 4 orvos tanácsára műtéttel fejezték be a terhességet. Okt. 14-én lesz 6 hete a műtét, még nem jött meg.
Írnátok nekem kérlek pozitív példákat, hogy műtét után vagy vetélés után mikor sikerült teherbeesnetek? Nagyon köszönöm!
Köszönöm a válaszokat! Erőt egészséget kívánok nektek!
Lelkikeg nekem is nehéz, de úgy érzem készen állok egy új terhességre. Az előzőt sosem fogom elfelejteni, sosem fog nem fájni, de bízom a csodában.
Szia, sajnalom ami at kellet elned. En tobbszoros vetelo vagyok. 2018 januarjaban volt egy muvileg befejezett vetelesem(ez mar a 3ik terhessegem volt) majd 2018 juniusba 8 hetes terhesen elkezdtem verezni, oktoberben volt egy kemiaim es majd 2019 februarjaban ujra terhes lettem es most van egy gyonyoru lassan 1 eves fiam
Mindenkinek mas de ne add fel es kitartast kivanok neked
Én tavaly karácsonykor vetéltem el 7 hetesen, műtéttel fejezték be. Szörnyű volt. Orvosom 3 hónap pihenést javasolt. Nálam derültek ki betegségek, ezek be lettek állítva gyógyszerrel. Azonnal sikerült másodjára teherbe esnem és most decemberre várjuk a babát.
Kívánom hogy hamar összejöjjön neked is!
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek egészséget kívánok!
Közben 2 napja meg is jött. Tegnap voltunk genetikusnál, megkaptuk a leletünket, ő azt mondta most már lassan lehet is próbálkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!