Mit tegyek, ha zavar hogy nekünk nem sikerül a baba, más meg abortuszra megy?
Barátnőmről van szó. Nem igazán részleteztem, hogy rajta vagyunk a baba dolgon, annyit mondtam ha jön, mi örülünk neki. Azonban valójában már vagy 1 éve semmi és most jutottam el idáig, hogy magam alatt vagyok eléggé, de kifelé ezt nem mutatom.
Erre barátnőm elmondta, hogy teljesen kivan, mert terhes lett a bogyó mellett elvileg és ő egyáltalán nem akar gyereket, a hideg rázza tőlük és nem erti miért vele történik ilyen és hogy egyértelműen abortuszra megy. Én lefagytam, hisz bármit megadnék egy babaért, ő meg eldobja, csak mert neki nem kell gyerek.. :(
Úgy érzem mintha szívem szúrtak volna, nem hittem hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog. Főleg H látom, hogy ő csak magát sajnálja, a babát nem is.
Hogy kezeljem? Tudom nem az én dolgom, mégis bánt.
Ez két külön probléma.
A gyermekkérdés valóban tragikus és senkinek nem kívánom, hogy át kelljen élnie, biztosan szörnyű az ezért való aggódás.
A másik problémád az, hogy nem tudsz mások életébe belepofázni és ehhez használod fel a saját problémádat.
Amit tehetsz:
Nem foglalkozol olyan emberekkel, akik abortuszra mennek, mert az nem a te tested, nem a te gyereked és FŐLEG nem a a te dolgod.
Szívesen.
En aterzem, amit te, igy voltam en is. Aztan kezelesre mentem, es kepzeld, amint elfogadtam, hogy nekem egyelore nem lehet kisbabam- hopp, terhes lettem :)
Minden fejben dol el. Kivanom, hogy mihamarabb sikeruljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!