Mutathat fals eredményt a HCG teszt?
Figyelt kérdés
Első clostys hónap, sajnos uh követés elmaradt, nőgyógyászomnak el kellett utaznia igy maradtak az LH tesztek amik elvileg negativak lettek! 6napom van a nemvártig, fura érzésem volt igy mivel volt ithon igy csináltam! Halvány de rózsaszín a csík! Betojtam, mert pozi tesztől szúrnom kéne magam, de ez így még nem korai? 3vetélés után nagyon félek!2020. jún. 29. 10:28
1/10 anonim válasza:
Milyen fajta a teszt? Képet tudsz feltolteni? Mennyire halvány az a halvány?
2/10 A kérdező kommentje:
Predicator! Mindig van ithon mivel az előző 3 terhességet is ez mutatta ki, minden hónapban csinálok egyett menzesz előtt bár tudom nemszabad, de a munkám plussz a vetélések miatt így megnyugszom! Persze mindig full negativ! Képet nemtudok feltölteni, de szabad szemmel látható plussz a férjem erős szemüveges és még szemüveg nélkül is látta, persze rózsaszin és 3perc alatt kijött!
2020. jún. 29. 10:45
3/10 anonim válasza:
Ismételj egy másik fajta tesztel is és ha az is halvány akkor esélyes. Pff: miért predicátor? Csak annyi helyen így írják és predictor a neve. ( Kíváncsiság , nem közeledés )
4/10 anonim válasza:
Pff helyett off* átírta a telefon bocsi!
5/10 A kérdező kommentje:
Holnap veszek másikat szerintem a telefonon nyomtam el valamit, bocsi 😊
2020. jún. 29. 11:19
6/10 anonim válasza:
Majd írd meg az eredményt. Drukk 🤞
7/10 anonim válasza:
Ha csak nem szedsz olyan gyógyszert ami okozhat hcg emelkedést, akkor a teszt nem hazudik. Lombiknál ezért nem szabad előbb tesztelni mert ott a pozi teszt nem biztos, hogy babát jelez. De ha ilyesmit nem szedsz akkor a pozi az pozi. Drukkolok, hogy a holnapi is az legyen. ;)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reggel csinálok és megirom, remélem nem selejt a teszt, mai dupla szivárvány utan, csodás lenne egy szivárvány baba 🌈
2020. jún. 29. 23:25
9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hat mai is ugyan ezt a tesztet csináltam meg, ma már negatív 😔 szóval tényleg van benne valami, hogy áll eredményt tud produkálni 😔
2020. jún. 30. 09:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!