Missed ab: igaz az, hogy kicsi annak az esélye, hogy újra megtörténjen a következő terhességnél?
Attól függ.Nekem pont szerencsém volt,költözés,új munkahely,új házidoki.Utóbbinak mondtam mi a helyzet,lekért egy egyszerű TSH-t!Ott az már mutatta,hogy valami nincs rendben.(Érdekes,eddig egyik magánnőgyógyász,vagy orvosnak eszébe sem jutott...)Majd az új melóhelyen lett egy barátnőm,akinek a rokona járt egy sztk-s dokihoz meddőséggel,és azóta lett 3 gyereke.Ezen felbátorodva felkerestem.És végül is így sikerült a 3 gyermek nekem is😊
De sokaknál pl.simán a felfedetlen inzulinrezisztencia okoz vetélést,mert erre egyik orvos sem néz.Én is magánban nézettem,miután a pm kiderült.És van akinél csak úgy derül ki,hogy inzulint is néznel hozzá,nem csak vércukrot.
Igen,nagyon szomorú,hogy ez így van.Bár mint írtam,tényleg van ilyen,hogy csak elmegy a baba és a következővel minden oké!
Nekem bejött a megérzés,hogy nincs rendben valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!