Missed ab: igaz az, hogy kicsi annak az esélye, hogy újra megtörténjen a következő terhességnél?
Sajnálom,ami történt veled.Nekem is ezt mondták.Előfordul.Aztán nagyon nehezen, de kiderült,hogy alulmüködik a pajzsmirigyem,és ezért nem fejlődött tovább.Akkor ugye semmit nem tudsz,szövvettan sem mutat semmit.
Szóval nálam,ha egyáltalán teherbe esetem volna újra,tuti vetélés lett volna...
Ez csak egy példa volt,lehet tényleg genetikai dolog,vagy ezer más.
Mikor eljutottam végre egy értelmes dokihoz,azon kívül h kiderült az alulműködés,még lekért pár dolgot,mert azt mondta,hogy azért ha már nagyobb,annak oka van,hogy leáll a fejlődés,szívműködés.Pl.megnézte,nem-e toxoplazmán estem át,antitesteket nézetett,férjemet is küldte andrológiára.
Viszont olyat is olvastam,hallottam már,hogy első terhesség elment,a másodikkal minden rendben,de ez mindig egyéni dolog.
Kitartás!
Kedves Kérdező!
7-es válaszoló vagyok,nekem azóta 3 gyermekem született!Nem hagytam magam,elmentem vetélés után kivizsgáltatni magam,h ez ne ismétlődjön meg.
Nem bíztam a véletlenre.
Neked is minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!