Megfog jönni a mestruációm vagy terhes vagyok? Dec.24-én voltunk együtt megszakítással, most január 3-dikán kellett volna megjönnie de nem jött meg, csak kicsi barna folyásom van, meg a melleim nagyon bevannak csomósodva. Semmi más tünetem nincs.
Figyelt kérdés
Mikor érdemes tesztelnem? Jövő hét még korai lenne?2020. jan. 5. 06:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem jövőhét közepe körül már kimutatja. Ha addig nem jön meg. Karácsony óta még nem telt el 2 hét. De minek a megszakítás, ha gyereket akartok?
2/2 anonim válasza:
Nekem nem várt napján erős 2 csíkos lett a tesztem (xepil), ha esetleg 24.en volt a peteeresed akkor már kimutatná, csinálj egy facelle tesztet, az egy érzékeny teszt. De így, hogy barnázol, én várnék egy napot, nekem akkor mindig megjött, főleg, hogy megszakítottátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!