Missed ab műtét után meddig nem éltetek házas életet?
Nőgyógyász vagyok, én is mindig 2 hetet mondok a pácienseknek. Kontrollra is akkor jönnek, addigra simán záródik a nyakcsatorna és vérzésük sem szokott lenni.
Ha tovább tart a vérzés, akkor azt célszerű megvárni. Egyébként még ez a 2 hét is túlóvatoskodás, Ausztriában terhességmegszakítás után 2 napot!!! javasolnak.
( [link]
Próbálkozni pedig azonnal lehet. Régen mondtak 6 hónapot, de új vizsgálatok, tanulmányok szerint minél korábban teherbe esel, annál kisebb az esély az ismételt vetélésre.
(Forrás: [link]
Szóval ha jól esik, egész nyugodtan szexeljetek, és fogamzásgátlás sem kell.
Nagyon köszönöm a segítséget:) Azért se értettem a 2 hét türelmi időt, mert kontrollra csak 3 hét múlva kell mennem. Vérzésem az nem igazán van, néha a tisztaságin nagyon minimális, pedig a kórházban 2 orvos is azt mondta, hogy menszesz szerű vérzés lesz. Kórházban én is olvastam ezt a tanulmányt, azért se értettem hogy sokan 6 hónapot írnak várakozási időnek.
Lelkileg még én se vagyok jól, mert 1 hete történt, de hónapokat nem szeretnék várni:(
Kèrdező!
Elkezdtetek próbálkozni végül?
Én is most megyek át azon amin te és olvasgatok arról mikor lehet újra próbálkozni.
Eléggé megoszlanak a vèlemènyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!