E hét szerdára vagyok kiírva műtétre-missed ab, elhalt magzat miatt. Akinek volt már, leírná, h. mi történik (vizsgálat/műtét). Az altatás mennyi idő. Ill. mennyire fájdalmas mindez? Félek.
Nekem ugyanez kB mint az első.
Reggel bementem délután 2kor jöhettem ki.
Ha zárt a mehszaj akkor előtte kell bemenni mert kapsz tagitot, ha verzel nem kapsz semmit mert nyitva a mehszaj.
Kapsz haloruhat, infúzió, mutobe leszijjaznak kapsz gázt és se kép se hang. KB 10-15p és keltenek is. Én az első kB 20 percbe nem tudtam hol vagyok, utánna mint aki jó alaposan kialudta magát. Alig véreztem, 2kor haza engedtek kísérővel. Ennyi.
2 vagyok.
Ha tagitanak az fájni fog :(
Igen puceron. Azóta szültem Császárral ott is puceron kell lenni. Én meg annyira izgultam és féltem hogy rajtam maradt a bugyi 😂 fel órát röhögött ott mindenki h buhyiba mentem szülni 🤷♀️😂
Amúgy : mindenképp menjen veled valaki mert nem engednek el egyedül. Meg szédülhetsz stb.
Jön értem a férjem,de a kórházba nem engedik be a járvàny miatt sztem.
Igen,olvastam,h.a tágítás nem kellemes🙄😔
Bocsi,nem akarok értetlenkedni,de egy köpeny/vmi sincs rajtunk a műtőben?Ott fekszünk Éva kosztümben😲
Nekem a doki azt mondta,h.menjek 7re a kórházba ott eligazítanak,aztán jön a tágítás és 12körül műt.Utána a 6órási vizitkor enged haza.
Érdekes,nekem nem kellett pucéron lenni..egy kórházi elől belebújós hálóinget kaptam,azt meg külön kérték,hogy a zokni maradjon.. gondolom a lábszag miatt,nem tudom. :) ez Nyíregyháza volt.
Amúgy én utána véreztem, műtet utáni első pisilésnél is egy fél ökölnyi alvadtvér, de az ágyat,hálóinget is összekentem. Itthon is véreztem kb.4-5 napig,viszont nem fájt a hasam egyáltalán.
A "zoknis story nagyon tettszik,megnevetettél😁.
Hát,tusolni nem akatok ott,mihamarabb haza akarok jönni.
Hálóinget is vigyek sztetek?
Jajj,olyan jó,h.írtok,így talán könyebb lesz,köszönöm! És az utcsó UH-t mikor csinálják/lesz vvétel?
Én vittem hálóinget, igazából felesleges volt. Egy kényelmesebb mackó is megteszi. Én elsírtam magam műtőben, annyira féltem. Kérdezte is a doki, hogy miért sírok? Van valami baj? Mondtam, hogy nincs, csak nagyon félek. 😊 kérdezték a súlyom, az áltató miatt ugye a dózis nem mindegy. Sose mondtam még olyan hangosan, érthetően a súlyomat. Máskor 1 kicsit hazudok, hogy mennyi az annyi. Ott eszembe nem volt, féltem, hogy nem altatnak el jól, és fájni fog.
1. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!