Hogy végzik, mi a menete a petevezetek átjárhatosagi vizsgálatnak?
Valószínűleg szükség lesz rá az én esetemben és hallottam, hogy eléggé kellemetlen beavatkozás, így altatásban is végzik. Én nem szeretnék altatást, mert az egomnak is jót tenne, ha elmondhatnam, hogy a nemes cél érdekében ezt is kibirtam.
Akinek volt már ilyen, és nem altatásban, az elmeselné hogy zajlott?
2 másodperc Google keresés eredménye:
Az én nőgyógyászom is felvetette, mint ötlet hogy csináljuk meg, én még nem szántam rá magam, de ő is a pár perc alatt elvégezhető opciót ajánlotta, természetesen nem altatásban csinálta volna. Miután sokan írják hogy kissé kellemetlen, így gondolom érzéstelenítőt sem adnak. Kb 50.000ft magán dokinál.
Nekem a hycosyt csinálta a doki, ez a kontrasztanyagos. Ijesztgetni nem akarlak de nem kellemes elmeny... én hátrányos helyzetű voltam mert fele akkora a méhem mint egy normál nőé, így iszonyatosan feszített. A nővér szorította a kezem biztataskepp, aztán mikor azt hittem vége, akkor mondta a doki: na most johet a kontrasztanyag.
Mondom mivan? Akkor ez nem az volt? Hat az első csak egy atöblítés volt vagy mi. Szóval ki lehet bírni, de nem akarlak ámítani, nekem folyt a könnyem és nagyon fajt. Igaz csak 3perc az egész. És a baba érdekében bármit 😉 most már a hányingerrel küzdök🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!