Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvos fogadásának mi a menete?

Orvos fogadásának mi a menete?

Figyelt kérdés
Felhívom és gondolom egy asszisztens fogja felvenni. Mit mondjak neki? És utána mi lesz?
2019. febr. 11. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Kersz idopontot a sszisztenstol, aztan mar csak aznap mesz azon a napon amire szol az idontod. Ennyi.
2019. febr. 11. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Elmentem a dokihoz vizsgálatra,és a végén megkérdeztem tud-e vállalni. Ennyi volt 🙂
2019. febr. 11. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem az a helyzet hogy ami ide tartozik kórház oda nem szívesen megyek. Így másik városba szeretnék szülni ahol ugye fogadnom kell egy dokit. Tudom is hogy kit szeretnék, csak nem igazán tudom, hogyan megy ez
2019. febr. 12. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy leírták. Felhívod a magánrendelését, kérsz időpontot és ha tetszett, a végén megkérdezed, vállal-e. Lehet, hogy mond egy összeget, lehet, hogy "csak amennyit jónak látsz". Nem muszáj első rendelésen felkérni, de ha abba a kórházba akarsz járni vizsgálatokra vagy azt akarod, hogy bármi gond van, a mentő oda vigyen, oda fektessenek be, akkor érdemes bepecsételtetni a kiskönyvedbe vele, hogy "xy kórház fogadja".
2019. febr. 12. 08:27
 5/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Én se abba a kórházba tartozom lakcim szerint ahol szülni fogok. De kerestem ott egy orvost, felkértem és így születek itt. 🙂

A kisfiamat is itt szültem, csak akkor más volt a fogadott orvosom.

2019. febr. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!