Hogyan működik a babafotózás amit még a kórházban készítenek? Jelezni kell valakinek hogy szeretnék? Vagy kórház függő? Szolnokon fogok szülni, hogyha esetleg lenne itt olyan aki tudja ott mi a menete ennek, örülnék ha megosztaná velem.
Nem tudom Szolnokon hogyan működik, de talán segít a budapesti babafotózás. Itt a legtöbb kórházban elterjedt a BabyBox, ami úgy működik hogy naponta vagy két naponta a szülészet-nőgyógyászatra egy fotós megy, megkérdezi a szülésznőket, ápolókat hogy van-e kismama aki azóta megszült mióta utóljára voltak. Ha van, akkor személyesen bemegy a hölgyhöz és megkérdezi ugye hogy szeretne-e képeket. Ha igen akkor különböző árfekvésű csomagokból választhat, amiben különböző dolgok vannak, pl.: ilyen kis 3 képes kinyitható fotótartó, nagyobb képek stb.
Ugye megtörténik a fotózás és a kismama a hazamenetel előtt megkapja a csomagot amit rendelt, és ezt neki ki is kell ugye fizetnie.
Akkor igyekszem valakit majd keresni aki eltudja mondani hogy ez abba a kórházba hogyan van ahol én fogok szülni. Nem szeretnék lemaradni róla.😊
Köszönöm a válaszokat!
A szolnoki fotozast felejtsd el! Vicc!!! De tenyleg!
Van egy fb csoport, ha gondolodj lepj be.
Szolnok hetenyiben szultem. Ott is tudnank meselni a benti fotozasrol.
2x szultem ott, nem eltem a lehetoseggel. Draga es vacak.
Vannak viszont a varosban profi fotosok akik tobbek kozott ujszulott fotozast is csinalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!