Segitseg! Feher suru nyalkas szinte picit gumis folyas! Nincs vér meg semmi egyéb baj de még csak 25hetes leszek holnap. Ugye ez nem nyákdugó?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 19:27
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg valamilyen fertőzésre utal. Terhesség alatt gyakoribb, mindenképp keresd fel az orvosod.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon félek remélem nem lesz baj:(
2018. aug. 13. 20:37
3/5 anonim válasza:
Nyugi, ez normális. Pláne meg ha nem okoz egyéb tünetet, kellemetlenséget.
Nekem is ilyen és most vagyok 38 hetes. Tuti nem a nyákdugó.
4/5 anonim válasza:
Nyugi, 20 hetes vagyok, nekem is hasonló, és az előző terhességemnél is ilyen volt,nem volt semmi fertőzésem! :) Nem kérdeztem rá a dokira, de sok kismamától hallottam, hogy nekik is ilyen. Esetleg ha mész kontrollra kérdezz rá, de ne aggódj, biztosan nem nyákdugó.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!:)
2018. aug. 16. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!