Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34+5 hetesen ha elmegy a...

34+5 hetesen ha elmegy a nyákdugó az gáz?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy elmehet 3héttel is korábban és nincs jelentősége. De azt is, hogyha 37hétnél korábban megy el, akkor korház. Mert tegnap este(legalábbis szerintem) elment fürdés közben (alvadt vérnek néztem). És ilyenkor utána még lehet szexelni?
2018. jún. 1. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem szexelnék így. Már csak azért sem, mert utal arra, hogy nyílik a méhszáj. Való igaz, ettől még lehetnek hetek is, de bármikor megszülhetsz, van aki nyákdugó után 1-2 nappal szül. Ez 34-35 hetesen azért annyira nem lenne még jó. (Bár nyilván van különbség egy 28 meg egy 35 hétre született baba között de az igazi az lenne, ha kihúznátok 37 hetes korig)
2018. jún. 1. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mondott?
2018. jún. 1. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

A nyákdugó önmagában áttesztő, vagy sárgás kocsonyás cucc. Ha véres, barna színű, akkor tágulásos vérzéssel távozott. Nekem ezt mondta a szülésznő. 36. héten távozott egy kis darab (cseresznyényi), 37.-en még egy kicsi, 38.-on vajúdáskor pedig egy fél tenyérnyi.

Mi nem szexeltünk amúgy se kb 33. héttől, kényelmetlen volt nekem - megoldottuk másképp.

2018. jún. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!