Kocsonyás áttetsző/sárgás folyás 30 hetesen? Nyákdugó?
Figyelt kérdés
30 hetes leszek pénteken. Kb. 3 napja hogy ilyen picike áttetsző/sárgás kocsonyás folyás van a wc papíron.pl. tegnap egyszer ma meg kétszer is hogy töröltem meg olyan volt a papíron viszont az alsóneműmön semmi. Eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget viszont az előbb olvastam hogy lehet hogy a nyákdugó távozik darabokba? Holnap megyek pont a dokimhoz. Eddig teljesen probléma mentes volt a terhességem se keményedés se görcs. Teljesen jól érzem magam a baba aktív.2018. máj. 22. 20:05
1/10 anonim válasza:
A sárgás folyás utalhat fertőzésre is.
2/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá én viszont nem ég nem csíp meg csak a papíron volt párszor az elmúlt 3napban a bugyin semmi. Holnap kiderül de teljesen jól vagyok remélem nincs baj....
2018. máj. 22. 20:11
3/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyesmi,sárgás-barnás kocsonyás,de sajnos úgy voltam vele hogy nem parázom túl,ezért nem foglalkoztam vele,ez volt hétfőn,pénteken a 30.héten elfolyt a magzatvizem és megszületett a lányom. De én nagyon sokat keményedtem is előtte.
4/10 anonim válasza:
Nekem így nézett ki a nyák dugó ahogy leírtad.
5/10 anonim válasza:
csak nem.... de holnap mész a dokihoz.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát holnap kiderül gondolom a méhszájvizsgálatból. Remélem nem az. Nekem még nem volt keményedésem.
2018. máj. 22. 20:42
7/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen 26. hét környékén, meg 30.valahányadik héten is egy kevés de semmi, teljesen zárt voltam, 39. héten született mikor tényleg távozott az egész nyákdugó.
8/10 A kérdező kommentje:
2 hetente járok dokihoz eddig mindig teljesen zárt voltam. 5 napja voltunk uh-n ott is minden rendben volt.
A jobb vesém fájdolgalt péntelen így néztek vizeletet és vért is vettek de nem mutatott gyulladást. Meg volt akkor egy vese Uh-n mely szerint a jobb oldali vesémben van egy minimális tágulta mert a baba nyomja.
Szóval gondoltam rá hogy felfázas es azért vannak ezek a kis zselés valamik, de az urológus szerint se gyulladas se felfázas.
2018. máj. 22. 20:57
9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjartuk a dokit, méhszáj zárt nem nyákdugó, előfordul ilyen folyás is azt mondta. A méhszáj meg van rövidülve c2000. Többet feküdjek plusz házasélet tilalom ( mondjuk ez eddig sem volt) :)
2018. máj. 23. 18:34
10/10 anonim válasza:
En most vagyok a 36.heten,nekem ugyanilyen jon kb. napi 2-3-szor, foleg reggelente egy nagyobb adag. Fertozes elvileg nincs, mehnyakam nekem is rovidebb a 29.hettol mar. Kemenyedes nekem rengeteg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!