Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » E hét szerdára vagyok kiírva...

E hét szerdára vagyok kiírva műtétre-missed ab, elhalt magzat miatt. Akinek volt már, leírná, h. mi történik (vizsgálat/műtét). Az altatás mennyi idő. Ill. mennyire fájdalmas mindez? Félek.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 10:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,aranyosak vagytok.

Pizsire gondoltam/hálóingre,meg vmi rágcsára nehogy éhen haljak reggeltő azért 6ig húzós.Gondolom utána csak lehet enni vmit.

Nektek mikor volt a műtét,és most h.vagytok?

2020. ápr. 6. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Előző nap 18 órára kellet bemennem, vérvétel, laminária pálcikát helyeztek fel tágítás miatt ( ettől tartottam leginkább, de csak kellemetlen volt), éjféltől nem ehettem, ihattam.

10 körül műtét, betegápolóval átsétáltunk a műtőhöz, hálóing, zokni maradt( nem a lábszag miatt :D, hanem mert altatás után fázni fogsz :). Felfeküdtem, altatót beszúrták, előtte és amig hatott beszélgettünk, mindenki szuper jófej volt.

15 perc után az ágyamban voltam, kótyagosan. Beszéltem a férjemmel, aztán 2 órát aludtam. Dokim benézett, hogy vagyok és 17 óra körül haza mehettem.

A vérzés mennyisége elég változó, éjszakai betéttel készülj szerintem :)

Fizikailag egy erősebb menstruáció, lelkileg sokkal megterhelőbb.

Kontroll után a doki azt mondta, hogy az újabb szemlélet szerint ( nyilván, ha semmi gebasz nincs) 1 ciklus után lehet próbálkozni, ha lelkileg is készen álltok.

December elején műtét, januárban pedig ismét várandós lettem, 6 hónapos a lányom :)

2020. ápr. 7. 06:07
 13/22 anonim ***** válasza:
2018 decemberben volt a műtét, 8 hetes voltam. Majd a köv. Év júliusi ciklusában estem ismét teherbe. 1 éves a kisfiam. Igen, valamit vigyél enni. Majd éhen haltam, olyan éhes voltam aznap.
2020. ápr. 7. 07:47
 14/22 A kérdező kommentje:

Már a zabszem is ott van ahol kell.Bepakoltam.Túl is lennék már ratja,meg nem is akarom...na de ki akarnà!

Köszi csajok,nagyon rendesek vagytok!Az pedig,h.sikerült teherbe esni...és minden rwndben Veletek,külön jó hír.Az a laminária meddig tágít?

2020. ápr. 7. 14:26
 15/22 A kérdező kommentje:
Mármint mennyi időre lehet kb.után a műtét?
2020. ápr. 7. 14:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 2 missed ab műtétem volt, mindkettőnél a saját hálóingemben műtöttek. Mindkettőnél elkezdtem vérezni, ezért tágítást nem kaptam. Kb 10-15 perc az egész. Utána kicsit fájt a hasam, a pár napos pihenőt betartottam. A műtéttől nem kell félni, a lelki része fájdalmasabb :(

2020. ápr. 7. 15:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy missed abom, nekem vérzés mellett is tettek fel laminariat. Sajnos hematoma miatt halt el a terhesség, én előtte is eléggé vereztem és utána is. Kaptam is egy jó kis mehgyulladast, de utána adtak antibiotikumot és minden rendben lett. :) Egy ciklust vártunk és jött is a kislányunk! Minden rendben lesz, minden jót!
2020. ápr. 7. 16:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek a tapasztalatokat és h.bíztattok.Jól esik😊 Ahogy telnek az órák egyre feszültebb vagyok.Ez borzasztó...
2020. ápr. 7. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagy,kérdező?
2020. ápr. 9. 18:10
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm,túl vagyok a műtéten.😔Este 8ra itthon voltam.Bent szinte minden úgy zajlott ahogy írtátok.Mindenki nagyon rendes volt.

Most vérezgetek,de nem nagyon,ill.este voltak pici görcsök.Neked a felépülés h.zajlott?

A lelki fájdalom a legrosszabb...de azt olvastam,h.ha 6hónapon belül sikeresen teherbe esik vki,az a baba àlt.egészségesen megmarad.

2020. ápr. 10. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!