Milyen muteteitek voltak? Hogyan eltetek meg oket?
Nekem rengeteg volt mar:)
Lapozgattam a tema kerdeseit es gondoltam felteszem ezt a kerdest.
Egy fejlodesi rendellenesseggel szulettem es kicsi korom ota egeszen kb 16 eves koromig sok mutetem volt. Emlekszem gyerekkent mindig feltem nagyon a mutetektol:D elozo napokban sose tudtam aludni, sirva fekudtem le. Mindig hanytam az altatotol. Meg a mutet utan olyan rossz, hogy vegigalszod a napot es alig vagy magadnal. Egyebkent videki voltam akkor meg es mindig bp-re jottunk es mindig hajnalok hajnalan kellett kelni:D az altatas elott mindig kaptam egy bodito gyogyszert, meg vmi keseru folyadekot. Tokre erdekes igy visszagondolni, hogy ez milyen nagy szerepet kapott a gyermekkoromban. Apukam mindig mondta, hogy majd ha meg lesz ez meg ez a mutet kapok ilyen meg olyan csokit. Anyukam pedig mindig mellettem volt, nagyon szeretem ot. Este olyan rossz volt latni elmenni, de reggel meg nagyon jo volt latni. Mindig hozta a pudingokat meg a joghurtokat:D
Jaj es a vizitek is viccesek voltak amikor 10 orvos mindenhogyan nezegetett mint vmi cirkuszi allatot. Meg az is, hogy nem tudtam fekve pisilni a kacsaba csak allva:D meg az is jo erzes volt amikor megengedtek, hogy lezuhanyozzak. Meg a noverek mindig mondtak, hogy ne sirjak mert belazasodok. Ez amugy igaz?:D szerintem hulyeseg, csak azert mondtak, hogy ne sirjak.
Nektek milyen elmenyeitek vannak?
Bar en csak vizsgalatok miatt jarkaltam korhazba, van par fura elmenyem, tortenetem :D
Holnap irok szivesen hosszabban is de mar faradt vagyok :)
Mi volt a rendellenesseg ami miatt mutottek? Helyrehoztak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!