Nektek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Késett a menzeszem 6 napot elsò két nap késésnél csináltam tesztet negativ lett gondoltam várok pár napot és ùjratesztelek.. 7.napon megjött... Ma van a második napom ès egy ilyen hatalmas nagy valami jött ki belölem olyan volt mind egy burok.. Nagyon megilyedtem..Hivtam a dokit azt mondta hogy szerinte nyàlkahártya... De nem tudom nem hagy nyugodni a gondolat...2020. ápr. 28. 10:19
1/5 anonim válasza:
A teszt kimutatta volna, ha terhes lettél volna. A másik, hogy nagy burok csak előrehaladott terhességnél lenne. Én 7 hetesen vetéltem el és csak nagyobb alvadt vér és rög darabok voltak.
2/5 anonim válasza:
#1 nekem 9 hetesrn ment el menszesztol szamitva. A petezsak csak 6 hetesnek felelt meg. Mert nem fejlodott tovabb. Itt elek kint Nèmetorszagba es ket lehetosegem volt mutet vagy a gyogyszeres lehetoseg. En a gyogyszert valasztottam a masodik nap a kezembe ment el a petezsak. Kepet csinaltam rola a dokinak es o megerositette h a petezsak ment el.
3/5 anonim válasza:
Egy 6 hetes terhességnél mekkora a petezsak? 10-12 mm? Meg tudod különböztetni a meh nyálkahártyáját a petezsaktol vérzés közben? Én nem tudtam.
4/5 anonim válasza:
#1 a petezsak volt 6 hetes mert nem fejlodott. A terhesseg 9 hetes volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!