Hogy tegyem magam túl a babám elvesztésén?
Gyaszolj, sirj, ne nyomd le a fajdalmat. Bujj oda a parodhoz, neki is veszteseg, gyaszoljatok el egyutt. Annyi idot tolts ezzel, amennyire szukseged van. Gyujthatsz gyertyat, vehetsz viragot. Betehetsz zenet, elkepzelheted csukott szemmel, hogy beszelsz vele, elmondhatod neki mennyire orultel, ameddig veled volt, es mennyire sajnalod, hogy mar nincs, akar levelet is irhatsz neki, kiirhatod magadbol a fajdalmat.
Ha mar regebben tortent, es meg mindig nem tudod elengedni, akkor erdemes perinatalis tanacsado/pszichologus szakember segitseget kerni. Ami meg nagyon gyogyito tud lenni, az a csaladallitas, ott kvazi el is tudsz tole “bucsuzni” (kiscsoportos foglalkozas, egy masik resztvevo megjeleniti az elvesztett babad, igy el tudsz tole “valoban” is bucsuzni).
13 napja volt. Mennyi idő még enyhül legalább?
A hétköznapi dolgok sem mennek.
Sajnos egy cipőben járunk :( Enyém 8 hetes volt.
Én van hogy úgy érzem jól vagyok, aztán időnként rámtörnek az érzések és szó szerint zokogok. Ez jót tesz. Bármilyen érzelmek vannak benned add ki, ami jólesik. Ahogy előttem írják, akár sírsz akár zenét hallgatsz, akár beszélsz, levelet írsz, lényeg hogy könnyebbülj meg.
Nagyon sajnálom :(
Nekem 7 hetesen ment el. Legalább 3-4 hónapig deprimált voltam,a párom is. Igazából egy kicsit mindig benned marad,de ha sikerül a következő,akkor majd enyhül ez a rossz érzés. Persze biztos fogsz aggódni végig a terhesség alatt,ahogy én is teszem. :)
Nekem tavaly májusban volt m.ab,jelenleg vagyok a 23.hétben. Kitartás, bízz benne,hogy legközelebb sikerülni fog, és engem kicsit megnyugtatott,hogy mennyien járunk.így (sajnos). Illetve az,hogy inkább menjen el pár hetesen,minthogy később,vagy esetleg betegen szülessen a baba. Próbálj kicsit pozitívabban hozzáállni, máshogy nem lehet.
Sajnálom.
Nekem a 40 hétre született fiamat vesztettük el 5 hetesen.
Hosszú hónapok is lehetnek. Sírj, tombolj ha úgy akarod
Zarkozz be, tolj be 1 doboz fagyit, bármit vsinalhatsz ami jól esik..
Nekem hosszú hónapok kellettek, és a mai napig sem fogtam fel igazán. (tavaly nyár végén történt). Gondolj arra h lehet beteg lett volna. Inkább most menjen el, mintsem később kiderul hogy valami baj van
Gyaszolj, hagy időt magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!