Kozeli ismerosommel tortent az eset igy kerem ne legyetek negativak.
Az tortent hogy 36 hetesen elvesztette a gyereket. Meg kellet szulnie. Mikor megszuletett akkor lemosdattak a kicsit bepolyaltak es 2 orat egyutt lehettek harmasban a halott gyerekkel a ferjevel egyutt.
Ti kepesek lettetek volna erre? Teljesen kivagyok ettol mert en is terhes vagyok es nem tudom mit tennek ebben a helyzetben.
azt hogy én biztos nem akarnám látni nem hogy 2 órát dédelgetni - képtelen lennék rá
nem akartam senkit megríkatni, csak nem tudom felfogni ezt az egészet
2020. febr. 7. 18:57
12/20 anonim válasza:
Én megnézném, már csak azért is, amit előttem írt valaki, a gyászfolyamat miatt. Hogy tudjam, kit gyászolok,hogy el tudjam engedni.
2020. febr. 7. 19:01
13/20 anonim válasza:
11# Remélhetőleg nem is kell ilyen döntést hoznod. De azért ne tegyél úgy, mintha nem lenne teljesen normális amit a barátnőd csinált. Nem mindenki tudja úgy elgyászolni, hogy nem is látta, mondom még egyszer itt nem pár hetes magzatról beszélünk aki felszívódott.. Ha te így érzel hát így érzel. Csak az zavar a kérdésed kapcsán, hogy úgy állítod be mintha valami nagyon bizarr dolgot tett volna az illető, pl. hazaviszi, vagy tologatja a babakocsiba...
2020. febr. 8. 18:18
14/20 anonim válasza:
Előző, engem is ez zavar. Nem szeretnèk ilyen baratnőt.
2020. febr. 8. 18:20
15/20 anonim válasza:
Woow micsoda orvos #4 hogy ilyen szépet mondott, igazi szep emberi hozzaallas.
Nekem i volt ilyen kornyezetemben en nagyon nem vagyok picsogos de ez borzalmas lehet..
2020. febr. 8. 21:36
16/20 anonim válasza:
En nem tudtam volna megnrzni , nrm azert mrrt borzongtam vopna vagy hasonlo , hanme mert egesz eletemben ott lett volna a kep bennem hogy ott fekszik a kis eletteteln teste.borzaszto ez..... bar senki ne elne at ilyet...
2020. febr. 12. 07:29
17/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez bizar igen
Nem mondtam neki de mikor meselte rosszul lettem
Ertem h neki fontos volt de azert na nekem ez nem fer bele...
2020. febr. 16. 11:16
18/20 anonim válasza:
Mibe nem fér bele? A másik gyászába? Bakker, milyen barátnő vagy, hogy itt borzongsz a gyakorin egy ilyen helyzetbe?
2020. febr. 16. 12:13
19/20 anonim válasza:
17# most már tényleg kezdesz szánalmasnak tűnni ezzel, hogy úgy állítod be mintha valami rosszat tett volna. Szakadj már le róla. Vagy próbálj már kicsit diplomatikusan fogalmazni..... Szörnyű vagy. Előadod itt, ezt a sztorit... És nem az jön le, hogy együttérzel és sajnálod a barátnőd. Hanem azon csámcsogsz, hogy megnézte a babát... Mintha valami beteg állat lenne... Közben láthatod, hogy a többségnek ez a normális. Oké, hogy neked nem, nem vagyunk egyformák, de ne csinálj úgy, mintha mindeki hülye lenne te meg helikopter.
2020. febr. 16. 18:46
20/20 anonim válasza:
Hagyjátok már a kérdezőt..terhes..maskepp éli ezt most meg gondolom rettegéssel tölti el az eset
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!