Sos Akik már tul vannak az otthoni vetélésen. Normális, hogy már alig verzek?
Nekem ma volt vetélésem. Holnap lesz 3 hete, hogy kiderült, hogy nincs szívhang. 8 hetesen. 😢 Mi a várakozás mellett döntöttünk, de mivel két hét után sem történt semmi, bejelentkeztem a kórházba, kedden kell mennem egyébként.
Ma, kb. 1,5 - 2 óra alatt zajlott le a dolog. Ebéd után éreztem pár nagyobb görcsöt, amit követően elfolyt valami. Azt hittem már vérzek (mert előtte pecsételtem) , de valószínűleg a magzatvíz volt. Kimentem a mosdóba, és nem sokra rá jöttek is az erős, intenzív görcsök. Vér, nagy alvadt vérdarabok. Olyan 1,5 óra után, már a diványon "vergődve" kimentem megint wc-re, mire kijött valami nagy darab. A placenta volt, alvadt vérrel (szerintem). Utána jobb lett, de még kb. 1 órát görcsölt, vérzett. Most is, de nem nagyon. Illetve vannak görcsök, de ezek már nem erősek és nagy állandóak. A férjem felhívta a szülésznőt, aki azt mondta, hogy addig míg nem vérzek hevesen, ez sajnos teljesen normális. Tehát hogy nem ömlött neked a vér, az csak jó hír.
Mint az én esetemben is, a tiédben is csak az ultrahang tudja megmondani, hogy kitisztultál e rendesen. Van rá esély, én is ebben bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!