Aki mar esett att vetelesen de ujra kismama lett, mert nemi eletet elni? Ha igen kb hanyadik hettol biztosan? Nem felt hogy ujra elvetelhet?
Igen mertem.
Missed ab után 2 hónappal fogant meg a lányunk, végig szexeltünk. Ha egészséges, nem fog a szextől elmenni.
Én most lettem újra állapotos, fél évvel a vetélés után. Őszintén megmondom, nagyon félve szeretkezünk, vagyis én...
Meg nem is olyan sűrűn, mint előtte. Egyik nap mondjuk nagyon elkapott a hév...
Igazából orvosom nem tiltotta, az előző vetélésem amúgy is valószínüleg tüdőszűrő sugárzása miatt következett be.( nem tudtam, hogy terhes vagyok es a munkahelyem elkuldott szűresre )
Én azt mondom kedves kérdező, hogy bárhogy is volt a vetélés, az ember picit túlaggódja a dolgokat, mikor újra teherbe esik. Legalabbis én ezt veszem észre magamon. Ott kb 5 hetes voltam mikor vérezni kezdtem. Most pénteken leszek 8 hetes és semmi barnázás, semmi vérzés...reménykedem, hogy minden rendben lesz es a szex végulis nem arthat neki, csak én szemelyszerint mar most óvom mindentől, belehalnék ha újra baj lenne.
Szóval én megertem azokat is akik egy vagy esetleg több veteles utan nem mernek kockaztatni.
12het vegeig mondta az orvos hogy ne.
Utana mar szabadott ,eddig minden heten legalabb 5x voltunk egyutt es semmibaj. Felesleges 9honapig tartoztatni magatokat, ha egeszseges akkor itt marad. Eleg ha 12 hetig nem vagytok egyutt. De majd az orvos megmondja neked mi a jó!
Utolsö vagyok. 33 hetes es a spontan veteles utani 2.ciklusban ujra terhes lettem.
Elptte sokaig nem jott össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!