Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mit tettetek annak érdekében,...

Mit tettetek annak érdekében, hogy mihamarabb felépüljetek missed ab után? Vitaminok, teák, szedtetek valamit? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
Illetve mennyit pihentetek? Nekem az orvosom semmilyen tanácsot nem adott, azt mondta pihennem sem kell. Azt sem tudom, hogy lehet-e például fürdeni, vagy csak zuhanyozni.Igyekeztem a műtét után mindent megkérdezni, ami eszembe jutott, bár nem voltam abban az állapotban...illetve eléggé lazán vette az orvos is az egészet.
2019. okt. 16. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Szomorú. Műtét után én még orvost se láttam akitől kérdezhettem volna. 😞

Nem is értem miért veszik ennyire félválról.

2019. okt. 16. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lányok, amíg nem követelitek ki az orvost, a figyelmet, a válaszokat, addig nem fogják azt nagy kegyesen megadni ...

Ne tűrjetek, álljatok ki magatokért! Mindannyiunkért, a lányainkért, mindig.

Sajnos, ez egy ilyen világ, mi vagyunk az úttörők.

2019. okt. 16. 12:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ebben a lelki állapotban nem tudtam önérdek érvényesíteni. Dühítő nagyon, egy kiszolgáltatott helyzet hatalmas veszteséggel. Ezért kérek itt segítséget, hátha mást elláttak hasznos tanácsokkal.
2019. okt. 16. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3

Minden lelkiállapotban muszáj, ezt meg kell tanulni. Azt értem, hogy nehéz, de kell. Kiállni magadért a testedért, a beteg gyerekedért, a haldokló hozzátartozóért... mindig nehéz lelki állapottal terhelt helyzet a kórház.

Egyébként pár hétig zuhany, pihenni nem szükséges. Vitamin pedig egyébként sem árt.

2019. okt. 16. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tavaly januarban volt a mutetem. Az orvosom azt mondta hogy 2 hetig csak zuhanyozak, 3 het utan mar lehet sportolni es 3-4 het utan elhetsz nemi eletet, annyi kulombsegel hogyha lehet vedekez es ne maradj ujbol terhes. Plusz nekem tanacsolta hogy szedjek E vitamint mert segit a mehfal regeneralodasaban.
2019. okt. 16. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves ötös válaszoló! Nagyon köszönöm a segítséged!
2019. okt. 16. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Orulok, hogy segithetem! Amugy egy ciklust eleg varnotok es ujra probalkozhatok, nem szukseges 3 honapot ahogy sok nogyogyasz mondja.
2019. okt. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!