Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nátha terhesség alatt: hogyan...

Nátha terhesség alatt: hogyan előzhetem meg, illetve ha már náthás vagyok, mit tegyek, hogy mihamarabb meggyógyuljak?

Figyelt kérdés

Sok gyümölcsöt eszek, szedem a terhesvitamint + Magne B6-ot, melegen felöltözöm, de sajnos így is sikerült megfáznom. Vettem be 1000mg-os C vitamint, illetve tengervizes orrspray-t használok, valamint sok mézes-citromos kamilla teát iszok, de már harmadik napja nem akar múlni a nátha, és kezd rámenni a torkomra is.

Ha van még valami tippetek, azt nagyon megköszönném! Illetve az is érdekelne, hogy ki hogy védi ki a bacikat a hűvösebb hónapok alatt.

2014. nov. 27. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez vírus, nem baci.

Sehogy. Bajod nem lesz tőle. Pihenj, igyál sokat, egyenletesen elosztva egyél 2-3000 mg C vitamint napközben. Aztán várj türelemmel, pár nap alatt magától elmúlik. A terhességre egyáltalán nincs hatással.

2014. nov. 27. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Szia,én most úgy jártam hogy tegnap villámcsapásszerűen elkezdett nagyon fájni a torkom ,de semmi előjele nem volt,pedig máskor rossz a közérzetem előtte....Én félek gyógyszereket bevenni ezért homeopátiás szert vettem (oscioccosinum illetve homeogene 9 ),nagyon bízom benne hogy segít majd..
2014. nov. 27. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem pénteken kezdődött köhögéssel.Inni kezdtem gyógyteákat(kamilla,csipkebogyó,hársfa,bodza).De nem igazán lett javulás.Hétfőn vettem a patikában Stodalt,meg sós vizes gargalizálást kezdtem alkalmazni.Ezek valamilyen szinten segítenek,de még mindig elég durván köhögök,viszont most már fel tudom köhögni a váladékot.Torokfájásra meg Tantum Verde-t szopogatok.Meg persze sok gyümölcs.Sajnos terhesség alatt sokkal sérülékenyebb a immunrendszer,és sokkal nehezebben is gyógyulunk.32 hetes kismama.
2014. nov. 27. 09:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Akkor ezek szerint nincs mit tenni, nincs semmi csodaszer, hogy gyorsabban túllegyek a dolgon.

Jó hétvégét nektek! :)

2014. nov. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!