Ti láttok rajta valami "reménycsíkot!? Kép!
Figyelt kérdés
Igen tudom szánalmas h felteszem a nagy semmit tisztában vagyok vele h talán nincs is ott, ne szóljatok le légyszi! De amikor egy nő babára vágyik és tesztet lát valahogy sas szeme lesz azonnal:D szóval..3 napja késik és esti pisiből csináltam. Köszönöm a válaszokat! Rosszindulatú kommentelők kérlek kíméljenek! Mindjárt felteszem a képet kommentben!2014. nov. 26. 22:55
3/17 anonim válasza:
Figyu, ez nagyon nega... :( Reggeli pisi jobb lett volna, bár 3 napos késésnél már általában abból is pozi lesz. Kivéve ha mondjuk, később volt a pé, mint gondolod. Ez előfordulhat esetleg?
4/17 anonim válasza:
Reggel ismételd meg!
De sajnos ez 1 csíkos :/
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :( hát az a helyzet, hogy nem tudom mikor volt mert 2 hónapja bezavarodott a mensim :( de persze 2-3 naponta együtt voltunk és amikor nyúlós folyásom volt és éreztem a pé.tüneteit akkor is.. :( 3 hónapja próbálkozunk, tudom hogy nem sok idő de kezdek elkeseredni :(:(
2014. nov. 26. 23:07
6/17 anonim válasza:
Az a fura, hogy az első képen semmit sem látok, viszont a 2. linken a tesztcsíkon mintha iszonyú halványan látszódna a második csík, vagy legalábbis annak a csücske. Szval érdekes. Reggeli vizeletből csinálj 2 nap múlva egy új tesztet, és írj! Drukkolok!
7/17 A kérdező kommentje:
Szédszedett állapotban van a második képen. Igen tudom ciki de hát..:(
2014. nov. 26. 23:12
8/17 anonim válasza:
Jaj, el ne keseredj! :) Hőt nem mérsz? Én nagyon tudom javasolni! Sokkal jobban látnánk most belőle a PÉ-t, azt, hogy egyáltalán jókor teszteltél-e ahhoz képest, meg hogy mondjuk fenn van-e most a hőd, vagy leesett és mensi közeleg. Ismered a ciklus.hu-t?
10/17 A kérdező kommentje:
Igen hallottam már róla de nem hőmérőzök.. nem csináltam még soha. Eddig én kis naív azt hittem, h több év védekezés után azonnal összejön aztán együtt voltunk amikor csak jólesett és ez mellett próbáltam figyelni a pé.testi jelleit. De valamiért úgy érzem, h nem fog megjönni, nem görcsölök a cicim sem fáj csak tegnap fàjtak és érzékenyek voltak a mellbimbóim. Ha most nem jött össze akkor kezdjek el hőmérőzni?
2014. nov. 26. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!