Ti is két csíkot láttok?
Figyelt kérdés
Elöbb már feltettem ezt a kérdést de nem találom sehol.
A kontroll csík egyből kijkött a tesztcsík viszont nem. Kb 40 perc múlva újból ránéztem és akkor már a teszt csík is ott volt. Azt nem mutathatja hogy terhes vagyok de igazából nem csak fordítva (azt mutataja hogy nem vagyok tehres de igazából az vagyok) Reméllem értitek :) Gabriel teszt. És az van ráírva hogy kb 30 percig ad jó eredményt.
2014. aug. 25. 10:49
2/7 anonim válasza:
Két csík,de amint te is írod,már időn túl. Holnap vagy azután ismételd meg szerintem. Nekem a nem várt vérzés előtt egy nappal a hiperérzékeny negatív lett. Rá 5 napra erős pozitív azonnal. Pedig az első alkalommal is már túl voltam a beágyazódáson.
3/7 anonim válasza:
Annyira nem ertem amit irtal..:))mi az.h azt mutatja nem vagy terhes..ez egy pozi teszt igy azt mutatja terhes vagy...csak azt nemtudom,h mi a helyzet így,h időntúli..
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utlosó úgy értem hogy a teszt nem lehet ez esetben téves, vagyis ha nem vagyok terhes nem mutathatja azt a teszt hogy terhes vagyok. :)
2014. aug. 25. 10:58
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. csak az a fura hogy még semmi tünetem nincs.
Jó előző terhességemnél sme volt tünetem a mellfeszülésen kívül. Csak attól félek hogy fogok bírni két kicsivel ha minden jól alakul. Most 10 hónapos.
2014. aug. 25. 11:14
7/7 anonim válasza:
Ja ertem..hat ez pozitív szal. Aggodalomra semmi ok:))gartulalok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!