Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti láttok rajta második csíkot?!

Ti láttok rajta második csíkot?!

Figyelt kérdés

Élőben jobban látszik, de lehet,hogy csak a csíknak helye van ott?! Mondjuk nagyon halvány de rózsaszín, és időn belül jött ki. Csak annyira kételkedem benne, mert három éve várunk a babára. Már egy ideje késik. 25-ös x-epil teszt egyébként.

[link]

[link]

2013. máj. 28. 18:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Én nem igazán látom...de lehet csak a monitorom olyan.

Szurkolok, hogy csíkos legyen!!

2013. máj. 28. 18:42
 2/24 anonim ***** válasza:

Én nem látok rajta második csíkot!

De én sokszor vak vagyok ehhez :D

2013. máj. 28. 18:42
 3/24 Pintér Marianna válasza:
Szia!A második képen láttam valamit,de...A teszt soha nem 100%, érdemes elmenni nőgyógyászhoz. Kívánom, hogy mielőbb legyen babátok. :)
2013. máj. 28. 18:51
 4/24 anonim ***** válasza:
10-es erősségű tesz jobb lenne!!
2013. máj. 28. 18:53
 5/24 anonim ***** válasza:
0%

url= [link]

remélem jól linkeltem be az enyém ilyen lett ma ez is 25ös

2013. máj. 28. 18:53
 6/24 A kérdező kommentje:
Utolsó gratulálok neked. Remélem nekem is erősödni fog majd. Élőben jobban látszik, és rózsaszín is. De én már nem tudom, lehet csak beképzelem magamnak, mert annyira akarjuk. De három év alatt láttam már jó pár negatív tesztet sajnos..:S
2013. máj. 28. 18:59
 7/24 anonim ***** válasza:

Gratula kedves utolsó :)

Az enyém is ugyan ilyett lett 2héttel ezelőtt :))

2013. máj. 28. 18:59
 8/24 anonim ***** válasza:
50%
Köszönöm a gratulációkat, remélem hogy az orvos is majd jó hírt tudat velem két hét múlva:)
2013. máj. 28. 19:00
 9/24 anonim ***** válasza:
A topicírónak pedig drukkolok, én is megpróbálnék egy 10es tesztet a helyedben:)
2013. máj. 28. 19:01
 10/24 anonim ***** válasza:

Én nem látom, de a kép nem valami jó minőségű, még akár ott is lehet valami. Szerintem, 1-2 nap múlva tesztelj, ugyanúgy x-epillel. Szerintem, kellőképpen megbízható. Én 9 napot vártam a teszteléssel, és nekem akkor már előbb jött ki a második csík, mint a kontroll.

Az egyik kedves két csíkos válaszolónak pedig gratulálok!

2013. máj. 28. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!