Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti láttok rajta második csíkot?!

Ti láttok rajta második csíkot?!

Figyelt kérdés

Élőben jobban látszik, de lehet,hogy csak a csíknak helye van ott?! Mondjuk nagyon halvány de rózsaszín, és időn belül jött ki. Csak annyira kételkedem benne, mert három éve várunk a babára. Már egy ideje késik. 25-ös x-epil teszt egyébként.

[link]

[link]

2013. máj. 28. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szia! Én látok valami nagyon halványat! Van ott valami, csak még alig látszik!
2013. máj. 28. 19:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát nem tudom... Én is látok valamit de nem vagyok benne biztos... vagyis látom,hogy ott van csak nagyon nagyon halvány.. Csak egyszerűen nem merem elhinni,hogy talán sikerült... hihetetlen.
2013. máj. 28. 19:47
 13/24 anonim ***** válasza:
Hány napja késik? Ha nem titok? Mert nekem is csak 9-10 nap után mutatott a teszt. Az elsőn semmi nem volt.De ne add fel és csinálj még egyet pár nap múlva! :)
2013. máj. 28. 20:01
 14/24 A kérdező kommentje:
Igazából ez elég bonyolult... mert múlt hónapban Clostilbegytet szedtem, nem is jött meg május 7-én, aztán kiderült,hogy nem vagyok terhes. Viszont én úgy éreztem,hogy május 2-án volt egy spontán peteérésem mert minden jel erre utalt. Tehát tulajdonképpen már három hete késik, de ha 2-tól nézzük akkor még nagyon picike lenne a baba.
2013. máj. 28. 20:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Drukk,hogy pozitív legyen!
2013. máj. 28. 20:32
 16/24 Szandy89 ***** válasza:

Igazából én sem látok sajnos második csíkot! átraktam negatívba,de azon se! de nem jó a kép minősége. nem tudsz jobb képet csinálni? vagy vegyél egy sima clearblue tesztet.nekem a mensi előtt 2 nappal kimutatta! elég erősen.

Szorítok!!!

2013. máj. 28. 21:46
 17/24 Szandy89 ***** válasza:

[link]

itt a teszt amiről beszéltem!

2013. máj. 28. 21:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Van színe a csíknak vagy szürkés inkább? A kép nagyon homályos, nem lehet eldönteni van-e rajta valami.
2013. máj. 28. 21:54
 19/24 anonim ***** válasza:

nekem sem egyertelmu, h van-e csik vagy sem, de nagyon rossz a kep:-( amit az utolsó linkelt clearblue kompakt teszt nekem is bevált, siman kimutatta:-) 1000 ft korul van...a digitalis is nagyon jo,de az 3000 penz...

Nagyon drukkolok!

2013. máj. 28. 21:56
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát mindha lenne ott valami, de elég rossz minőségű a kép.

Szerintem ha addig nem jön meg akkor pár nap múlva tesztelj még egyet.

2013. máj. 29. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!