2/22 anonim válasza:
én inkább szellemcsíknak mondanám még
3/22 A kérdező kommentje:
az az igazság minden tesztem ilyen ..... már több is van...az olcsó tesztek ilyenek mind ??????
mert ezt negatívnak mondanám, csak lehet látni azt a kis vékony csíkot ami olyan halvány hogy az ember azt hiszi oda képzeli csak...
2014. aug. 27. 17:21
4/22 anonim válasza:
Ott van az a 2. csík :) jò a teszt ha mèg nem is drága jò minõségû
5/22 A kérdező kommentje:
De kb 2 napja 2 Intimed teszt ettől jobban láthatóan csíkos lett, aztán utána való nap clearblue digitális teszt megatív... Tehát nem lehet baba a dologban szerintem... Ma csak kíváncsiságból csináltam ezt a tesztet..
2014. aug. 27. 17:50
6/22 anonim válasza:
Ha 3 teszt pozi és egy nega, akkor szerintem az az egy hibás volt...
7/22 anonim válasza:
2-es vagyok!
Késik a mensid vagy mensi előtt vagy?
8/22 A kérdező kommentje:
De egy ilyen fakó teszt inkább negatív nem?? És nem erősödik a teszt... Mindjárt linkelek régi tesztet
2014. aug. 27. 17:54
9/22 A kérdező kommentje:
2014. aug. 27. 17:58
10/22 A kérdező kommentje:
komolyan azt érzem h én vagyok ennyire idióta és ezek a csíkok hozzá tartoznak a NEGATÍV tesztekhez...
2014. aug. 27. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!