Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttok rettentő halványan egy...

Láttok rettentő halványan egy 2. csíkot?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 27. 17:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Huh, hát a kérdésnél lévő teszten erősebb a csík mint a most belinkelteken.

Én a helyedben elmennék dokihoz, hátha kérne egy laborvizsgálatot vérből.

2. gyerekemmel vagyok terhes.

1 héttel mensi előtt mikor rápisiltem a tesztre azonnal halvány lett, aztán eltűnt a csík, így elkönyveltem hogy nem vagyok terhes.

1 héttel később medi-lab teszttel már erős pozitív volt.

2014. aug. 27. 18:03
 12/22 A kérdező kommentje:

[link]

ezen is látjátok a csíkot ? ilyen napsütésbe, nagyon világosba

2014. aug. 27. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:
Én látom a csíkocskáidat. De éppen én is tesztelgetős idegőrlős időszakban vagyok, és állandóan látok valami csíkot, amit rajtam kívül senki. én x-epilt használok. Túl jó a szemem, őrült vagyok, vagy tényleg minden teszten van valami csíkocska, még a negán is? :/
2014. aug. 27. 18:56
 14/22 anonim ***** válasza:
ezen nem látok 2. csíkot
2014. aug. 27. 19:01
 15/22 anonim ***** válasza:
En nem latok egyiken se csíkot..viszont 1,5 het utan mar barmilyen olcso teszt is kimutatna..szal. Irany a doki mert uh.-n Ha van baba mar latszik..
2014. aug. 27. 19:09
 16/22 anonim ***** válasza:

Az utolsó kép kivételével mindegyiken látok valamit (pedig én nem szoktam).

Viszont sok ilyen tesztből menszi lett amiket eddig itt az oldalon láttam.

2014. aug. 27. 20:45
 17/22 A kérdező kommentje:
2014. aug. 27. 21:00
 18/22 anonim ***** válasza:
En nemtudom ezek ammyira halvanyak,h nem mondanam pozinak..miert nem mesz el orvoshoz ha masfel hete kesik de most komolyan??
2014. aug. 27. 21:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Annyira akart lenni bocsi:))
2014. aug. 27. 21:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezek a tesztek mind pozitivak. Ennek oka lehet eg keson fogant terhesseg ( ezert lehet ilyen halvany 1,5 hetes mensi kesessel) vagy valamilyen hormonzavar ( de ennek meg igen kicsi az esélye).

Mindenkèppen menj nodokihoz, mert 6 hettel az utolso vezes utan (kesei fogantatasnal) is lat mar vmit (pl petezsakot).

Szerintem a teszteknek nem kell mondenkinel beutal eros pozitivnak lennie. Masok vagyunk, mashogyan reagal a testunk a terhessegre is, nyugi! Menj dokoihoz! :))

Aztan irj nekunk hogy mi volt!

2014. aug. 28. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!