Ti láttok rajta valami "reménycsíkot!? Kép!
Figyelt kérdés
Igen tudom szánalmas h felteszem a nagy semmit tisztában vagyok vele h talán nincs is ott, ne szóljatok le légyszi! De amikor egy nő babára vágyik és tesztet lát valahogy sas szeme lesz azonnal:D szóval..3 napja késik és esti pisiből csináltam. Köszönöm a válaszokat! Rosszindulatú kommentelők kérlek kíméljenek! Mindjárt felteszem a képet kommentben!2014. nov. 26. 22:55
11/17 anonim válasza:
Szerintem nincs remenycsik, te hol latod? probald meg reggelibol, hatha!
12/17 A kérdező kommentje:
Hát a 2.képen talán.. :( csinálok reggel még 1et
2014. nov. 26. 23:27
13/17 anonim válasza:
Igen, én tudom javasolni! [link] Én innen "tanultam" meg az alapokat, de hamar belejön az ember. A cilkus.hu fóruma is hasznos, van görbeelemzős topik.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) ti nyelv alatt szoktátok és csak is reggel?
2014. nov. 26. 23:32
15/17 anonim válasza:
Csakis reggel, ébredés utan, nyelv alatt, digitálissal, csipogás után még kb. fél percig. Csipogás után még 1-2 tizedet fölmegy, utána már akkor se, ha fél órát szopogatod. :)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D:)
2014. nov. 27. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!