Ki mikor ment 4D UH-ra hogy mihamarabb megtudja a baba nemét?
Figyelt kérdés
Én a 15.-16. hét közé kértem időpontot. Akkor már látni fogják ugye? írjatok, hogy ki mikor volt és meg-e tudták mondani.2014. jún. 4. 18:16
1/13 anonim válasza:
22 hetesen. Azonnal megmutatta a fütyit :-)
2/13 anonim válasza:
Le fogsz pontozni, de én ilyen hamar max akkor mennék, ha meg akarnék nyugodni, hogy minden rendben van bent, lepény, víz, baba jól van.
3/13 anonim válasza:
12. hetesen voltunk más miatt 4d-n, akkor már megmondták, hogy szinte biztos, hogy fiú. Igaz is lett.
4/13 A kérdező kommentje:
2: csak nagyon kíváncsi vagyok már. A 3. -nak már 12 hetesen megmondták akkor sztem jó a 15.-16. héten.
2014. jún. 4. 18:27
5/13 anonim válasza:
Szerintem is jó :) Drukkolok, hogy megtudd! :)
6/13 anonim válasza:
Én a 24. héten tudtam meg, hogy kislány, amikor megszületett.
Nem voltam türelmetlen, csak ne történt volna ez.
7/13 A kérdező kommentje:
Ohh sajnálom... húgom is 24. hétre született, most már 15 éves de vak szegénykém...
2014. jún. 4. 18:55
8/13 anonim válasza:
Mi a 16. héten voltunk, kimondottan azért, hogy megtudhassuk a nemét, persze epekedve vártam, hogy a Őt is láthassam. :)
Nagyon nem bántam meg, már 2D-n, és utána 4D-n is láttuk a buciját. :)
9/13 anonim válasza:
Mindkét babámmal a 15-16. héten voltunk 4D-n a baba neme miatt. Szinte 100%ra meg tudják mondani mivel majdnem 1 óráig vizslatja a szonográfus :) A genesisben voltunk Budán, csak ajánlani tudom! :)
10/13 anonim válasza:
16. héten voltunk, 100%osan bejött hogy fiú lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!