Van egy 10 hónapos fiam, és szeretnénk neki mihamarabb kistestvért, mivel nincs a családban, és nem is várható másik baba. Én magam 26 éves a férjem 30. Várjunk még, vagy várjunk vele?
Ha késznek érzitek magatokat-főleg te, miért ne? CSak ti döntitek el, meg a te szervezeted majd, hogy jöhet-e a kistesó:-)
Nem egy ismerősöm van, ahol nins egy év a tesók között:-)
hajrá:-)
(hozzáteszem azért bátornak tartalak:-))))bár én is max 2 évet szeretnék köztük
Azt kell figyelembe venned,ha most összejönne, akkor egy 19 hónapossal és egy újszülöttel képes leszel -e egyszerre foglalkozni..én részemről várnék két év különbségre, tehát ha egy éves elmúlna a baba akkor elkezdeném, mert nekem könyebbnek látszik.
Ezt neked kell eldöntened, hogy mire lennél képes.
A PCOs-nak üzenem, hogy az csak egy állapot, amit ha kezelnek, teljes sikerrel lehet másik babád-én így most 23 hetes vagyok!-nem kell elkeseredni , de szólj a dokinak, hogy mindenképp kezelje, mert így nem érnek be rendesen a peték!
szia nálunk is 10 hós volta nagy mmikor a kicsi jelentkezett. nagyon jól viselte a babavárós időszakot és a kistesó érkezését, és azóta sincs semmi gond velük,nagyon jó testvérek nagyon sösszeszoktak szépen játszanak együtt egyszerűen nagyon jó, a harmadik baba is jelentkezett mior a kicsi 10hós volt de sajnos elment így hát most már biztosan sokkal több lesz a különbség köztük de majd meglátjuk hogy akkor hogy alakul
én ha mégegyszer tehetném akkor sem csinálnám másképpen
SZERINTEM HAJRÁ VÁGJATOK BELE NYUGODTAN
egy boldog két kislányos anyuka
(amúgy a nagy most 3 éves múlt májusba akicsi pedig januárba lesz 2 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!