Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ki mikor ment 4D UH-ra hogy...

Ki mikor ment 4D UH-ra hogy mihamarabb megtudja a baba nemét?

Figyelt kérdés
Én a 15.-16. hét közé kértem időpontot. Akkor már látni fogják ugye? írjatok, hogy ki mikor volt és meg-e tudták mondani.

2014. jún. 4. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
16 hetesen voltunk és megmutatta hogy kukis:-) mára 20 hós tündérbogár.
2014. jún. 5. 08:07
 12/13 anonim ***** válasza:
25. héten voltunk 4D-n, ott tudtuk meg a nemét. előtte a 20. heti genetikai UH-n nem volt mutogatós kedvébe :D
2014. jún. 5. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél mi a 24. héten tudtuk meg, hiába mentünk volna akármilyen uh-ra ha nem fordul megfelelően csak találgatni lehet.

Most a másodiknál már a 12. héten 2D uh-on megmondta az orvos, hogy fiú és azóta az összes uh-on ezt mondták :) Szóval ez nem a 4D-től függ, hogy megmondják-e neked, hogy fiú vagy lány, hanem a baba fekvésétől. Ha ő nem akarja mutatni (pl lehet, hogy csak aznap), akárhová mész nem fogják megmondani.

Mi egyébként külön uh-ra így sosem mentünk, mert az én orvosomnak eleve olyan gépe van ami 2-3-4 D-t tud és ő minden alkalommal mutatja a képeket.

2014. jún. 5. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!