Milyen vitamint érdemes szedjek missed ab. után? és ahoz, hogy mihamarabb egészséges babám lehessen?
köszönöm a vállaszokat. folsavat, igy missed ab. után énis elkezdtem szedni. de mivel külföldön élek nem tudom melyik terhes vitamin lenne a leg megfelelőbb.:( igen sokat halottam a gravida, elevit, hogy jo hatással vannak a szervezetre és ha már babásak vagyunk- azthiszem énis elmegyek a gyogyszertárba és kérek valami jo kis terhes vitamint, mert pont ezekhez nem jutok hozzá. amiről már halottam sokat :(
de köszi a vállaszokat akkor a vitaminnal azzal csak segithetek :) remélem énis mihamarr babás lehetek újra :)
Bocs, folytatom..
Tehát már a baba előtt érdemes szedni valamit, hogy feltöltődjön a szervezet. De van aki egyáltalán nem szed és nincs gond! :) Én szedtem, hiszen nem a legegészségesebben ettem, így voltam nyugodtabb. Tehát nem kell túlmisztifikálni sem ezt a vitamin dolgot, a egyiket elkezded szedni, ha nem jó, veszel másfajtát! :)
Sajnos ha nem tudják a missed ab okát (nálam se derült ki), önmagában a vitamin nem segít.
Amúgy nekem a Femibiont mondta a doki, mert abban a vas modernebb formában van, mint a Gravidában és az Elevitben. Folsavat se kell szedni hozzá külön. De én akkor már Matruelle-t szedtem, mert a Pharmaton gyártja, és tőlük én már egyetemista koromban szedtem egy másik vitamint, amivel nagyon meg voltam elégedve. A doki azt mondta, hogy ez is jó. Magne B6-ot kellett mellé szedni, 2X1-et. A húgomnak 2x2 kellett, nem tudom, mitől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!