38 hetes vagyok. Ülés után, ha felállok, nagyon nehezen megy a járás, lefelé nyom a gyerkőc, és a medencém szétfeszül. Másnak is ilyen nehéz?
Figyelt kérdés
A pisim is kevesebb lett, ez normális?2008. nov. 13. 22:40
1/3 anonim válasza:
Szia. Én is 38 hetes vagyok, és nekem is nehéz ha felállok. Sokszor az alhasam is belefájdul. Ilyenkor könnyebb ha megtartom a kezemmel. Kitartás, már nincs sok vissza. Könnyű szülést!
2/3 anonim válasza:
Nekem már most ez van, pedig csak 34 hetes vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma voltam Pose-n, ahol az ápolónő megmutatta, hogyan kell felkötni a hasamat. A feszülés szerinte a nehéz pocaktól van, hiszen alacsony vagyok,csak kifelé-lefelé tud a gyerkőc helyezkedni a pocakomban, így a súly nagyon lehúzza a hasamat. Így egyébként nem is tud a baba rendesen behelyezkedni és a joslófájások sem tudják kifejteni rendesen a méhszáj tágító hatásukat. Nah, hát már ezt is tudom:)
2008. nov. 17. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!