Mit lehet csinálni köldök feszülés ellen a 33 hétben? Ugy érzem szétfeszül ahasam azon a részen, és mindjárt kidurranok.
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 21:07
1/3 anonim válasza:
és ez most már igy is marad! egész a végéig.nekem is hasonló érzésem volt ami még mindig meg van.37hetes vagyok.arra figyelj ha eddig nem is ,de mostmár feltétlen kezd el a hasad alaposan kenegetni,mert nekem a feszülő érzés után egyből elkezdett a bőröm csikosodni.ami nem elég hogy csúnya de még viszket is nagyon.én igyekszem már nem nagyon hizni,inkább zöldséget és gyümölcsöt eszek mert ha még igy az utolsó hetekben is hiznék biztos nagyon meg viselné a bőröm. Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
a durva hogy én alig hiztam eddig,az elözö terhessegemnel sokkal többet hiztam:(
2010. júl. 19. 10:21
3/3 anonim válasza:
Sokat nem tudsz tenni, szerintem kenegesd olajjal, vagy testápolóval, mert lehet azért ilyen mert ahogy nő a hasad, feszül a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!