24 hetes vagyok. Kb másfél hete nagyon fáj (járás közben) a bal combom belső része. Mitől van ez? Egyre erősebb a fájdalom és mostmár a szeméremcsontom is fáj.
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 16:51
1/3 anonim válasza:
Nőgyógyásztól kérj javallatot, ő fogja tudni, mi ez és beutalót is kapsz, ha továbbküld szakorvoshoz.
Elég korán kezdődik ez nálad 24 hetesen.
Én 27 vagyok, nekem a kezem szokott lerobbanni, görcsölni, zsibbadni, kálciumot és magnéziumot szedek - illetve iszom rá - most ha nem javul, én is visszamegyek vele és valszeg beutal a neurológushoz.
2/3 anonim válasza:
Reméljük azért nem olyan súlyos a dolog.
Nekem is kb. ekkor kezdődött és terhesség utolsó heteiben már néha össze is csuklott a lábam a fájdalomtól, de nem lett semmi bajom, szülés után pedig azonnal elmúlik. Szóval ez lehet a terhesség velejárója is.
Ha nagyon fáj, és súlyosbodik, akkor persze kérdezd meg a dokidat!
3/3 anonim válasza:
nekem is volt igy és van is 11hetes vagyok és van egy 20hós fiam is,több mint valószinű hogy a medencéd ahogy tágul és rendezödik a pocaklakó helye az fáj +az időjárásváltozás csak rátesz!ez persze csak az én elgondolásom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!