En nem ajanlom.
A progiszinted az egekben van mar a terhesseg legelejen, olyan majfoltos lehetsz, hogy csak na.
Keress ra arra, hogy terhessegi maszk.
Nekem lett a 3. babaval, meg napozni sem kellett hozza direktben, csak ert a nap es nem mindig hasznaltam fenyvedot. Mar reg megszultem es picit halvanyodtak a foltok, de szerintem orokke latszani fog.
De egyes tanulmanyok szerint napozaskor az uv miatt sokkal gyorsabban bomlik a folsav/folat, koraterhesen ezert nem ajanljak a napozast, mert arra pont ilyenkor van a legnagyobb szukseg, az embrionalis szakaszban.
Persze hogy lehet, mértékkel. Sokan 5 hetesen még nem is tudnak a terhességükről és ugyanúgy csinálnak mindent mint előtte.
Én 32 hetesen is kiülök a kertbe egy fél órára hogy legyek falfehér, semmi baja a bőrömnek. A pocakomat letakarom, és persze nem délben csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!