Tudom nem vagytok orvosok, pusztán véleményt szeretnék kérni. Elsősorban anyukákét.!?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű és egészséges 1 éves babám, spontán szültem. 14 éves koromtól 17ig 4szer volt légmellem, csövezésre elmúlt. 7 évig békén is hagyott, ám mikor a kisfiam 10 hónapos volt újból jelentkezett. Vats eljárással operáltak, komplikáció mentesen. 6 hét fizikai kímélet, továbbiakban minden mehet ahogy régen. Május első hetében jöttem haza a kórházból. Tegnapelőtt 1 napos menstruáció késésnél előttem egy tesztet ami igen erős pozitív lett, tegnap és ma reggel újra, tehát nem is kérdés hogy baba van. Szerdára van időpontom. A kérdésem az lenne, hogy ti bevállatnátok e így a terhességet, 3 hónappal a műtét után? Semmiképpen nem szeretném elvetetni, nagyon szeretnénk a kis tesót, viszont a kisfiam még pici, ha bármi gond történik, mi lenne vele? Szüksége van az anyukájára. Utána jártam hogy már terhes nőket is altathatnak ha esetleges műtét gondolata merül fel, de azért félek. Mit tennétek a helyemben?2019. júl. 15. 06:48
11/12 anonim válasza:
A kis korkülönbséget abszolút, nálunk 14 hónap van a az első 3 között, a 4. 2 évvel később született. Nagyon szeretjük így az életünket. Nálatok 2 ev lesz, az lazább is. 😊 Műtét után is, nekem sajnos császárosak a babáim, nem volt semmi gond a terhességeimmel. Illetve kövezzen meg mindenki bátran, de megfogant kisbabát én biztosan nem ölnék meg, semmilyen indokkal.
A te betegségedet nem ismerem, illetve én sosem fulladtam terhesen, nem is éreztem a tüdőmet megterhelve. Drukkolok, hogy minden úgy legyen, ahogy nektek a legjobb. 😊
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti igazad van, csak rá parázok. Köszönöm szépen :)
Utolsó köszi szépen a választ, jó egészséget Nektek! :)
2019. júl. 15. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!