Tudom nem vagytok orvosok, pusztán véleményt szeretnék kérni. Elsősorban anyukákét.!?
Ezt tényleg csak egy orvos tudja megmondani.
Nem
Ismerem a légmell tüneteit, okait
Az eljárást sem.
Viszont az ilyen kis korkülönbség minden szempontból megterhelő.
( nálunk is jön a tesó 19 hó lesz köztük be is vagyok xarva, pedig terveztük és egészséges vagyok)
Szóval nagyon nehéz döntés, főleg, ha az orvos rá is bólint
2. Vagyok
Mik okozzák egyébként?
Terveztetek még gyereket?
Az eljárás végleges eredményt hozhat?
Ha nem, és bármikor bekövegkezhet és a terhesség hatására még könnyebben, akkor nem vállalnám, de el is köttetném magam.
Fontosabb, hogy a már meglévő gyerekem anyával nőjön fel.
Jómagam így is sokat vagyok egyedül az 1 évesemmel
Ha a terheség növeli az előfordulást,akkor nagyon veszélyes mind3-ótokra nézve...
Persze az orvos véleménye sokat dob a latba
2 és 5 vagyok
Olvastam a légmellről
Emiatt írtam mégegyszer
2-es a vats műtét azt jelenti hogy elvarrják a problémás tüdő részt, és így nagyon jó eséllyel nem is alakul ki újra, de ez csak arra az oldalra érvényes ahol operáltak. Tehát a jobb oldalon még kialakulhat, bár jó eséllyel pár évig nem.
Utolsó, tüdő műtétről van szó, egy idő után pedig a várandósság "terhes" tud lenni :)
“Semmiképpen nem szeretném elvetetni, nagyon szeretnénk a kis tesót”
Akkor minek kérdezgeted hogy bevállald-e? Ha nem vállalod be és nem is veteted el akkor mihez kezdesz? :D Jobbulást egyébként, gondolom mostmár úgyis bevállaljátok úgyhogy a legjobbakat kívánom nektek és tedd meg magatoknak azt a szívességet, hogy nem itt parázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!