Most voltam 4D n és olyan nagynak tűnik a babóca talpa. Megnéznétek, normális ez?
2010. júl. 10. 20:58
1/5 anonim válasza:
húha én ebből nem látok ki semmit... bár nem vagyok csaj :P
am grat hozzá :)
2/5 anonim válasza:
Dehogy nagy ne aggódjad túl...ilyenkor még aránytalan a kis teste..nem kell ilyeneken aggódni...amúgy meg ha nagy a lába mi van??Semmi!!jó babavárást
3/5 anonim válasza:
Ilyenkor még borzasztóan aránytalanul nagy a talpuk. Nekem annak idején mondta a doki, hogy teljesen normális, az anyukák meg szoktak ijedni elsőre. Azóta megszületett a kisfiam és tökéletesen arányos!
4/5 A kérdező kommentje:
Aham:) Szóval olyanok mint a kiskutyák:)! Köszi a válaszokat:)! Megnyugodtam:)
2010. júl. 10. 21:39
5/5 anonim válasza:
Ez aranyos, mintha magamat olvasnám! Tavaly mikor állapotos voltam és 4D-n megnéztük a talpát, sőt még le is mérte a hölgy, hát kicsit megijedtem, mert majdnem akkora volt mint a sípcsontja. Ugyan ezt gondoltam hogy "te jó ég mekkora talpa van, ugye nem lesz ilyen??" Természetesen tökéletes kis lába van, minden arányos! Szóval ne aggódj! :)
Boldog babavárást!
Egy 9 hónapos baba és 8 hetes pocaklakó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!