Megnéznétek a görbémet?! Miért ilyen alacsony a hőm? Ez normális?
Már voltam dokinál (Nov 2-án), azt mondta, hogy ez még jó.
Akkor látott egy 17mm-es tüszőt is. Tehát azt mondta, hogy minden rendben van, mert van peteérésem is.
Semmi probléma nincs a görbéddel, egyáltalán nem alacsony a hőd!
Nekem 36,3-36,5 volt mindig, és csak 21 vagy 19 naposak voltak a ciklusaim, kiderült PCOS vagyok! Kezelik most már 1 éve, és most nézd meg milyen szép a görbém, úgyhogy a te görbéd szerintem jó, egyáltatalán nem alacsony, és a ciklusod se rövid, 21 napostól normális, akkor még van idő beágyazódni, ha attól kevesebb, akkor van gond!
Kedves utolsó köszönöm a válaszod!
Tényleg szép a görbéd. Mikor tesztelsz?
Szerinted van remény ebben a hónapban a babára a görbém alapján? Érezni nem érzek semmit.
Te hogy vagy?
Szia!
úgy néz ki, hogy akkor repedt meg a tüszőm úgyhogy lehet hogy nem késtük le, de ha igen, akkor majd legközelebb:)2 éve szeretnénk babát, kezelésekre járok, állítólag mikor felmegy a hirtelen leesés után legalább 3 fokot, akkor szabadul ki! a múltkor épp úgy voltunk hogy pont a peteérés idején voltunk együtt, és a tüszőrepedésnél nem, és nem sikerült:( most taktikát váltottunk:))
Egyébként szombaton volt egy halvány maszat, meg vasárnap, azóta semmi! Melleim nagyon fájnak, alhasam is fáj, de ez mind mind lehet a mensi tünete is! Úgyhogy 50-50% az esélyem:)
13:43-as, bárcsak a próféta szólna belőled:))
Ha holnap reggel is marad a magas hő, akkor egy fokkal jobban reménykedem, de már annyiszor csalódtam:(((
De én nagyon reménykedem!
Gőzöm sincs mikor teszteljek, annyira félek a csalódástól, elvileg még csak 2 napot késik, a múlt hónapban pontosan a peteérés után 14 napra jött meg, most meg a 16. napon járok már peteérés után, úgyhogy tényleg nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!