Rendszeresen 35-36 'C közötti testhőt mérek. Normális ez, nem túl alacsony?
Nekem is ilyen alacsony a hőmérsékletem,nagyon ritka hogy a 36-ot eléri.
Általában 35,5-6.
A doki szerint ez örökletes.
35 hetes kismama
Szerintem ne a hónaljadnál mérd a hődet, mert azért alacsony!
Testnyílásban kell, mert ott pontosabb értékeket kapsz. Gondolok a szájra, vagy hüvelyre.
Ne hónaljban mérj, az pontatlan, hanem szájban, 5 percig.
Az átlagosnál alacsonyabb testhő nem számít. Bár szerintem azonnal fel fog urgani, amint áttérsz a szájban mérésre, és onnantól kezdve nem fogsz ezen izgulni. :-)
Jó babásodást!
Kedves 1! Gratulálok a babához, így már nem aggódok, hogy esetleg emiatt valami baj lehet :)
A jövő hónapban ráállok a hüvelyi mérésre, higanyos hőmérővel, most nem akarok már változtatni, mindenhol azt hallom, hogy ugyanúgy kell mérni. Most nap közben kipróbáltam a hőmérőzést egymás után mindkettővel a hónaljamban, 0,1 C eltérés volt, a higanyos mutatta a magasabb értéket. Így nem számottevő a különbség...
Köszönöm a válaszokat!
Azóta minden reggel a digi után megmérem a higanyossal is, masszív 0,5 C-os eltérés mutatkozik, se több, se kevesebb. De így legalább tudom, hogy pontosan mennyi. Jövő hónapban megy a kukába a digi.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!