Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális hogy pé után a hőm...

Normális hogy pé után a hőm még mindíg 36,5 reggel ágyban napok óta? Estére meg 37,5.? Miért ilyen alacsony? Jövö7re nem várnám, de így? Semmi esélyem így a babára?

Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 06:53
 1/6 anonim ***** válasza:
A pé után 5 napon belül mindenképp megemelkedik az ébredési hő. Ha mégsem, valszeg elmaradt a tüszőrepi.
2008. júl. 31. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én nem vagyok nagy szakértő, de elég sok választ olvastam már, és abból kitűnik, hogy minden nő szervezete más. Van akinek egyáltalán nem megy fel a hője, mégis babás. Nézd meg a babatervezőkotthona.hu-n, ott is vannak példák, DE sok a kivétel. Az a legbiztosabb, ha dokival nézeted meg majd a petéidet, vagy ovutesztet használsz. Ez nagyon nagy hőingás, lehet, neked ilyen a szervezeted. Az esetleges pé előtt is felment ennyire a hőd estére? Lehet, neked az esti hőd a mutató. Ez csak tipp, de semmiképp nem szabad elkeseredni! Beszélj az orvosoddal, az a legbiztosabb. Sok sikert! És szorítok, hogy babásodj! :)

2008. júl. 31. 07:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy mennyi az alaphőd a ciklus első felében. Nekem pl. alapból 36 volt és a peteérés után sem ment soha 36,6 fölé. És most vagyok 17 hetes terhes.

Szóval nem biztos, hogy alacsony a 36,5, nem kell elkeseredni.

2008. júl. 31. 07:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Ma vagyok a peteérés 5. napján. A ciklusom 30 napos szokott lenni. Pé óta szurkál a hasam, mostmár inkább megjön érzéshez hasonlít. Néha szédülök és ma miután ettem azt hittem visszaköszön, olyan rosszul lettem tőle. A derekam is fáj. A cicim meg néha fáj, de inkább olyan érzés minta érezném egyfolytában hogy ott van. Fehéres folyás a bugyimon.

A hőmnek most kéne feljebb mennie? Tegnap előtt reggel 36,4 volt.

Már kezdem elveszteni a reményt.

2008. júl. 31. 20:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, pé előtt este olyan 37,1 körül volt a hőm este! Estére mindíg felmegy 37 fölé.
2008. júl. 31. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel 37.0 volt. Akkor ez most jó?
2008. aug. 1. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!