Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a hőmérsékletem elég...

Ha a hőmérsékletem elég alacsony,36,5 °C körül, reggel is, de elvileg most hétvégén (azaz 4-5 nap múlva) kellene megjönnie, az azt jelenti, hogy nem volt peteérésem? S. O. S. !

Figyelt kérdés

Félidőben rendesen feszült a hasam, meg azóta is érzek odalenn furcsa dolgokat. Tudom, hogy a hétvégén minden kiderül, de 7 hónapja, amióta abbahagytam a gyógyszert, minden hónapban mensi előtt már 37 körül volt a hőm, akkor is, mikor pedig kb. 45 napra jött meg...:-(

El vagyok keseredve. Cickafark, palástfű, mindent próbálok... Viszont a ciklusom legalább helyrejött, beállt 28 napra.

Van azért még remény alacsony hőmérséklet mellett is babára? Ugye írtok nekem pár pozitív példát vigasztalásul? Legfeljebb majd a hétvégén csalódom...

Köszi!

2008. okt. 13. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is alacsony hős voltam... de nálam ez a hő, már mensit jelzett! Sajnálom, hogy nem tudok sok jót írni!!! Mennyi volt peteéréskor?

De láttam görbét, ahol ez volt a terhesgörbénél a max hő, és egészséges baba volt! Ne szomorkodj, várd meg azt a pár napot! Drukkolok! és majd írj! Dory

2008. okt. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!