Ez mitöl van? Normális igy? Megnéznétek?
A pozitív teszt nem garancia az ovulációra. Amikor szülés után ismét elkezdtem mérni a hőmet és ovutesztelni, az első négy ciklusban a pozitív ovuteszt ellenére sem ment fel a hőm, nem lett ovulációm, csak próbálkozott a szervezetem. Van ilyen. És mivrel a fogamzásgátló tabletta azt hiteti el a petefészkeiddel, hogy terhes vagy (ezért nem lesz peteérésed), az is gyakori, hogy a tabi abbahagyása után egy ideig rendszertelen a ciklus, vagy nincs peteérés. Időbe telik, amí minden visszaáll a normális kerékvágásba.
Korai még elkettyenned. Lehet LUF is, de egyszerűen túl rövid a görbéd ahhoz, hogy bármit lehessen mondani. Légy türelemmel pár napig, és addig is legyetek együtt sűrűn, mondjuk kétnaponta!
És még hány napot érdemes türelemmel várnom???
Most csináltam ovu tesztet megnit,és poz lett.Lehet benéztem???
A pozitív teszt csak egy előjel, remélem, elolvastad a tájékoztatót. Annak a hormonnak a magas szintjét jelzi, ami ki FOGJA váltani az ovulációt.
Pár nap alatt pár napt értek. Hőgörbéből mindig csak utólag lehet megállapítani, hogy volt-e ovu, és legalább négy napnyi magas hő kell hozzá, de a biztos a 12-14 napnyi magas hő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!